13 jan. 2011

WolfQuest



 I WolfQuest spelar du som en varg i yellowstone national park. Du väljer själv hur din varg ser ut, och om den ska vara snabb, stark eller uthållig.

Själva målet med spelet är att lära folk mer om vargar, hur de lever och så vidare. Och i Wolfquest blir ditt första uppdrag att hitta en partner. Det finns tre olika revir i yellowstone, och de markeras på kartan med rosa. Du måste besöka alla tre innan du kan träffa på en Dispersal. En Dispersal är en annan varg som också söker efter en partner, och har du tur kan den gå med i din flock. Men du kan endast ha en partner (dispersal), så välj den du gillar bäst.

När du har funnit en partner kan du inte göra så mycket mer förutom att jaga elk, vilket din partner oftast hjälper till med.

2010 Kom det en till episode till Wolfquest - Slough Creek.
I Slough Creek fortsätter du att spela som en av dina sparade vargkaraktärer och nu är ditt uppdrag att ta hand om din flocks nya valpar. Du måste hela tiden hämta mat åt dem och skrämma iväg rovdjur, vilket kan vara ganska svårt. Din partner hjälper dig även med detta, även om hon/han kan vara rätt så störig ibland och bara springa omkring i cirklar..

Förutom det man gör i spelet är landskapet ganska förstorat och det tar en stund att komma dit man vill även om vargen springer väldigt fort. Annars är grafiken bra, eller mindre bra beroende på vilken inställning den är på ;) Själv spelar jag med högsta möjliga och allt ser rätt så realistiskt ut. Dock finns det ett par buggar som man kan stöta på ibland, men oftast inget som spelar någon större roll.

Ljudet är också bra, fast man kan tröttna på det efter ett tag. Själva spelet tröttnar man också på rätt så snabbt när man har gjort klart alla uppdragen. Fast det kan vara roligt att spela det ibland.

Laddas ner: Ja.
Kostar: Nej. Allt i spelet är gratis. Fast man kan hjälpa till genom att köpa leksaker och t-shirtar m.m.
Online: Nej. Fast det går att spela multiplayer med upp till 5 personer.
Vart man får tag på det: Sök på google eller gå direkt till http://www.wolfquest.org/.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar